Izvor: HappyBSC
09.04.2022 u 15:32
0

VIBER IMA SKRIVENE OPCIJE! Ovo sigurno niste znali, a može mnogo da POMOGNE u komunikaciji

Viber je jedna od retkih aplikacija koje koristimo svakoga dana. Mnogima i omiljena aplikacija za komunikaciju.

Međutim, postoje neke stvari koje možda niste znali, a mnogo bi vam pomogle i uštedele vreme pri dopisivanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dugi klik za rekciju

Jeste li znali da možete slati reakcije na poruke? Sve što treba da uradite je da dugo prstom držite na poruku i iskočiće vam opcija sa emotikonima vrlo sličan onom u Fejsbuk mesindžeru.

Napravite svoje stikere

Viber dozvoljava izradu posebnih nalepnica pomoću kojih se korisnici mogu izraziti na vrlo lična i poseban način. Možete izabrati bilo koju vašu fotografiju i pretvoriti je u nalepnicu koju možete podeliti sa prijateljima.

GUGL KRŠI ZAKONE RUSKE FEDERACIJE: Šire „lažne slike“ o sukobu u Ukrajini

Kako napraviti personalizovani stiker? Ništa lakše.

Uđite u razgovor i pritisnite na dugme za dodavanje u opciji za nalepnice. Nakon toga birajte opciju za pravljenje nalepnice (Create Stickers). Birajte fotografiju i u ekranu za uređivanje dizajnirajte nalepnicu i nakon toga potvrdite. U opciji Sticker market nakon toga pritisnite na dugme za kreiranje nalepnice (Create Sticker) smeštenu na vrhu stranice. Tu možete napraviti nalepnicu bilo kojeg oblika i veličine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter