Izvor: net.hr
26.04.2023 u 11:37
0

Trenirala zbog mišića, a dobila UVEĆANU VAGINU: „Kao da imam Garfilda DOLE“ VIDEO

Treninzi se oteli kontroli

Ambur je ostavila svoje muške obožavatelje zbunjenima nakon što je otkrila fizičku promenu na svojim intimnim delovima tela tokom bildovanja mišića.

Ona je shvatila da se nešto čudno događa nakon što je videla da je helanke dole stežu. Ambur se u videu na TikToku dotakla osetljive teme kako bi potražila savete od drugih posjetilaca teretane i upozorila muškarce da ne gledaju njen video pre nego što je objasnila o čemu se radi.

@amburfit Youre welcome #fyp #fittok #viral ♬ original sound – amburfit

„Kad radite na masi, je l’ vam međunožje postalo ogromno? Tamo dole kao da imam je***** Garfilda, a pre sam imala malu mršavu nabreklinu i to se događa svaki put kad radim na masi“, rekla je.

Ambur je priznala da joj je povremeno gornji deo polnog organa malo veći od većine drugih žena.

@amburfit And then imma bulk forever and be mentally fucked up but strong as shit lol #fyp #fittok #gymtok #lifttok #bodydysmorphia #weightcut #powerlifter #weightlifter ♬ original sound – the main it girl

„Kad prođe otprilike četiri nedelje, moje međunožje ‘pojede’ sve što stavim na njega, nije važno da li se radi o donjem vešu, kupaćem kostimu ili kratkim pantalonama. To je tako frustrirajuće, molim vas recite mi da li imate isti problem“, kazala je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter