Izvor: HappyBSC
31.07.2020 u 11:34
0

CENA PRAVA SITNICA Prodaje se „mustang“ koji je vozio Nikolas Kejdž (GALERIJA)

Jedan od omiljenih filmski automobila prema kojem je već izrađeno na stotine replika nesumnjivo je „Ford Mustang Shelby GT500 Fastback Eleanor“ iz filma „Nestali u 60 sekundi“, blokbastera iz 2000. godine.

Ovaj primerak sa fotografije, međutim, nije još jedna replika već originalni filmski junak.

Za potrebe filma bilo je izrađeno 11 primeraka „Eleanora“. Ali, samo su tri primjerka bila funkcionalna dok je ostatak „glumio“ u sudarima i ostalim scenama u kojima se nije vozilo.

Sada se jedan od ta tri originalna primjerka našao u ponudi trgovca egzotičnim automobilima Al Ain Class Motors iz Emirata.

Detalja o automobilu na stranici nema mnogo no poznato je da je konkretni primjerak doista vozio Nicolas Cage u filmu, da ima prijeđenih tek 1600 kilometara te da se za njega traži 500.000 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter