Izvor: happyBSC
05.09.2020 u 14:28
0

DEPONIJA! Zaplenja skupocena torba od aligatora biće uništena

Torba napravljena od kože aligatora, vredna 19.000 američkih dolara, biće uništena nakon što je bez dozvole uvezena u Australiju.

Luksuznu torbu je neimenovana žena kupila u butiku u Francuskoj, a kada je došla u Pert, torbu je zaplenila granična policija. Uvoz proizvoda od kože aligatora u Australiji je dozvoljen, ali oni koji kupe takve proizvode moraju da imaju dozvolu koja košta 70 australijskih dolara. Australijski ministar za zaštitu životne sredine je rekao da će uništavanje torbe biti „skup podsetnik“ da je neophodno da aplicira za potrebnu papirologiju. S obzirom da je žena ostala bez izuzetno vredne torbe, vlasti neće protiv nje poduzimati dodatne aktivnosti.

Maksimalna kazna za nedozvoljenu trgovinu koja se odnosi na divlje životinje iznosi 10 godina zatvora i 222.000 australijskih dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter