Izvor: direktno
15.10.2020 u 10:46
0

„FIĆA“ PONOVO VOZI Pogledajte urnebesnu vožnju Toma Kruza u popularnom automobilu SFRJ (VIDEO)

U filmovima uz tajne agente, kao i super heroje, uvek idu i najnoviji, najskuplji i najatraktivniji modeli automobila, a ovog puta Tom Kruz je rešio da se u najnovijem delu „Nemoguće misije“ provoza u popularnom „fići“.

Novi nastavak popularnog špijunskog serijala, pod radnim nazivom „Libra“, trenutno se snima u Italiji, a na ulicama Rima meštani su prethodnih dana mogli da vide jednu neobičnu jurnjavu automobila. Naime, Tom Kruz je sa svojom novom partnerkom u filmu glumicom Hejli Etvel, imao pravu jurnjavu kroz prestonicu Italije, i to u malom žutom „fijatu“, kod nas popularnom „fići“.



I nije ovo prvi put da se neki jeftini model automobila, moderan na našim prostorima, nađe u nekom od holivudskih blokbastera.

Sećate se scene iz hit filma „Umri muški“, gde Brus Vilis i Semjuel Džekson voze našeg „juga“. Oni u jurnjavi ostaju bez svog auta i traže drugi ne bi li nastavili, te pronalaze takođe žutog „juga“, koga Semjuel obija i pali na žice. Zatim se „jugom“ odvoze preko poznatog Bruklinskog mosta.

Takođe, i u seriji „Moonlighting“, i to opet Brus Vilis, ovaj put dobija „juga“ na poklon.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter