Izvor: Happytv.rs
03.11.2023 u 14:04
0

HAOS NA AERODROMU: Žena zakasnila na let, pa trčala po pisti, pilot nije mogao da veruje šta se dešava (VIDEO)

Na aerodromu u australijskom gradu Kanbera je snimljena žena kako trči po pisti i zaustavlja se pred avionom Airbusa A320.

U jednom trenutku počela je da maše zatečenoj posadi aviona koja se pripremala za poletanje.

Svedoci navode da je žena očito zakasnila na let za Adelejd budući da je mahala pilotu. Čini se da se, s obzirom na to da je stajala ispod desnih vrata aviona, nadala da će se ona otvoriti.

Drugi navode da je „sreća što je pilot bio upozoren o tome šta se događa ili ju je sam uočio i ugasio motor aviona“.

Sajmon Hejls je bio u avionu i video šta se događa.

Navodi da je putnica „očigledno propustila let i odlučila da još uvek može da ga uhvati“.

Opisao je kako se „progurala pored osoblja na vratima, otrčala na pistu i potrčala do aviona“. Iznenadilo ga je što je putnica stigla tako daleko na pistu, a da je niko nije zaustavio. Letovi na aerdoromu bili su zadržani 10 minuta pre nego što su se normalizovali.

TAJNA SOBA: Muzej u Firenci otvara skriveni prolaz gde se krio Mikelanđelo

Ženi nije bilo dozvoljeno da se ukrca u avion koji je odleteo bez nje. Uhapšena je i optužena zbog trčanja po pisti i ugrožavanja sebe i drugih.

Portparol australijske savezne policije rekao je da je ženi odbijeno puštanje uz kauciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter