Izvor: Kurir.rs
20.06.2020 u 10:44
0

KONJI PONOVO JURE: Na hipodromu u Beogradu u nedelju prvi trkački dan!

Prvi trkački dan na hipodromu u Beogradu održaće se u nedelju od 15.30 časova, čime će konjički sport i zvanično objaviti pobedu nad koronom!

Pet galopskih i dve klasične trke najavljene su na čuvenoj stazi, a trke dana su „Vladislav Ribnikar“ i „Careva ćuprija“. 

– Ove godine nagradni fond biće nešto niži u odnosu na pre zbbog pandemije koronavirusa koja je paralisala sport širom sveta, pa tako i kod nas. Za prvi trkački dan izdvajamo 600.000 dinara – otkrio je Nemanja Bobičić ispred Udruženja beogradskog galopa i kasa.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

Očekuje se dobra posećenost, tim pre što organizator podseća da je ulaz za sve – besplatan. A pored vlikih trka ljubitelji konjičkog sporta moći će da uživaju i u ostalim čarolijama koje prate ovaj događaj.

Sredeći trkački dan biće u julu, dok je 98. galopski derbi planiran za septembar.

– Pratimo situaciju s koronavirusom u nadi da će sve biti kako treba i da ćemo ove sezone videti sve planirane trke – istakao je Nemanja Bobičić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter