Izvor: Tanjug
30.07.2020 u 09:34
0

LEP TRIK DONALDA TRAMPA Kroz koronu traži 377 miliona za obnovu Bele kuće

Trampova administracija traži 377 miliona dolara u sledećem nacrtu o pomoći za ublažavanje posledica korona virusa za dugotrajnu modernizaciju Zapadnog krila, ali tek treba utvrditi kada bi se to moglo dogoditi.

Iznos, uključen u nacrt zakona o pomoći od strane Senata, takođe bi obuhvatio novu bezbednosnu zaštitu za zgradu Izvršne kancelarije Ajzenhauer u kompleksu Bele kuće, prenosi AP.

Dok su zakonodavci, uključujući republikance, na zahtev administracije dobili više od milijardu dolara za novo sedište FBI-ja u Vašingtonu, plan za Zapadno krilo je povukao relativno malu pažnju. Administracija kaže da bi renoviranje Bele kuće „povećalo sposobnost kampusa da otkrije i ublaži spoljnu bezbednost i pretnje od pandemije“.

Zapadno krilo nije kompletno modernizovano od 1933. godine, prema Upravi za opšte usluge, koja održava većinu kompleksa Bele kuće.

Renoviranje su planirale i odlagale prethodne administracije – poslednji put predsednik SAD Barak Obama 2013. godine, delimično zato što nijedan predsednik nije hteo da se privremeno odrekne Ovalnog kabineta na nekoliko meseci ili duže, navodi agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter