Izvor: Alo.rs
14.07.2020 u 07:28
0

MUČI MUŠKARCE I ZARAĐUJE 6.000 EVRA MESEČNO: Vezuje ih za radijatore, bičuje i mlati, pa ostavlja danima u ćeliji bez hrane i vode jer oni to žele

Vlasnica tvrdi da nikada nije mislila da će od BDSM-a napraviti karijeru

Melisande Sin (25) vlasnica je javne kuće u Gdanjsku, što nije neobično jer se radi o velikoj luci na Baltičkom moru. Međutim, u ovom bordelu nema seksa sa mušterijama, zaposlene devojke se ne skidaju, a gazdarica i njene devojke svoje klijente na razne načine muče, vezuju za radijatore, bičuju, mlate, ostavljaju ih zatvorene u malim ćelijama bez hrane i vode i usput ih kamdžijaju

Britanski „Metro“ u reportaži o ovom mestu kaže da Melisande može da vas nauči svemu što želite da znate o BDSM (erotska sado-mazo igra koja podrazumeva glumljenje različitih uloga, pri čemu je mušterija u podređenom položaju u odnosu na dominantnu radnicu javne kuće), ali za to morate da platite – u novcu, naravno, ali i kroz bol.

KORONA U SRBIJI

UŽIVO! KORONA PRESEK! Brnabić: Broja novozaraženih je 279, a broj preminulih je 12 !(VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE u Srbiji: Pacijenti sa TEŠKOM KLINIČKOM SLIKOM neprestano pristižu!

Vlasnica tvrdi da nikada nije mislila da će od BDSM-a napraviti karijeru, koja pokriva širok spektar uloga: ropstvo, disciplinu, dominaciju, pokornost, sadizam i mazohizam.

– Uvek sam bila ona koja je „nosila pantalone“ u vezi, prirodni sam lider i volim da naređujem ljudima. Za „medicinske igreׅ“, u kojima sam specijalista, do bičevanja i držanja klijenata u ćeliji (jednog sam tamo držala šest dana), ljudi su spremni da plate velike pare za moje usluge – kaže Melisande.

Njena firma se zove „Sin Sisters“ („Sestre po grehu“) i ima uredan cenovnik: u zavisnosti od toga kojoj vrsti muka mušterija želi da bude izložena, jedna poseta košta od 280 do 560 evra za sat, ali za specijalne zahteve plaća se ekstra: jedan muškarac platio joj je više od 1.000 evra da bi preko telefona gledao direktan prenos u kome Melisande do krvi kamdžija nekog ljubitelja takvih zadovoljstava.

AF: Nikad se ne skida, odbija akciju ako nanjuši opasnost

List navodi da Melisande nikada nema seks ni sa jednim od svojih klijenata i nikada se ne skida za njih. Takođe, odbija ponudu ukoliko oseti da nije bezbedno da je izvede, a među njenim mušterijama ima raznoraznih čudaka i uvek je na oprezu. Većina mušterija ima između 25 i 35 godina, ali takođe je posećuju i žene, parovi i stariji ljudi. Kako je rekla, sesije mogu da traju nekoliko sati, ceo dan, a jedna je trajala čak 122 sata. Inače, ona je udata i tvrdi da njen posao ne utiče na brak, a mesečna zarada joj je oko 16.000 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter