Izvor: telegraf.rs
02.09.2020 u 19:42
0

NEMA ŠALE SA KORONOM: Mladoženja za kaznu morao da odradi sklekove zato što nije nosio masku!

Neverovatni prizori stižu s jedne svadbe u Indoneziji. Naime, Solihudin Masita i njegova nevesta Dijan od lokalnih vlasti dobili su dozvolu za organizaciju venčanja, uz obavezne mere za suzbijanje virusa korona.

Trebalo je da obezbede socijalno distanciranje i postave sredstva za dezinfekciju ruku, međutim, dogodilo se ono čemu su se najmanje nadali. Policajac koji je došao da proveri događaj bio je besan kada je video da mladoženja izgovara zavet bez maske za lice. Odlučio se da prekine venčanje i primorao mladoženju da uradi tri skleka ispred svoje neveste.

PROČITAJTE JOŠ…

Vučić je smogao snage, dok su drugi bežali od Kosova

NOVI KORONA PRESEK Preminula 1 osoba (FOTO)

KORONA U BEOGRADSKOJ ŠKOLI VEĆ 1. SEPTEMBRA Poslali dete iako su čekali rezultat testa, Ministarstvo podnelo prijavu protiv nesavesnih roditelja!

OGLASILA SE I DIREKTORKA ŠKOLE: „Majka NIJE OBAVESTILA nikoga da su TESTIRANI…“! Ovo su DETALJI!

STRAHOVITA EKSPLOZIJA ODJEKNULA U GARAŽI ZGRADE: Bomba ISPOD AUTOMOBILA bivšeg POLICAJCA!

Poniženi Solihudin ispunio je zahtev policajca radeći vežbu, dok je Dijan stajala u blizini i smejala se.

– Ovo nije kazna,već oblik obrazovanja kako bi ljudi bili uredni i uvek nosili maske“, rekao je pomoćni inspektor Harid Kurniavan, inače policajac na snimku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter