Izvor: Espreso
23.11.2023 u 12:48
0

NEMOJTE BACATI PAMPUR SA FLAŠE: Evo čemu sve mogu da posluže!

Prepolovite pampur na dva dela i stavite u auto, kada vidite rezultat oduševićete se

Čepovima od plute najčešće se zatvaraju boce vina, ali oni se mogu iskoristiti i na brojne druge načine.

Osim što su korisni kao podmetači ispod nogara nameštaja kako bi se izbegle ogrebotine na podu ili da bi se produžio rok trajanja voća, možete ih koristiti i u svom automobilu, i to kako biste se rešili nekih uobičajenih problema.

Zahvaljujući upijajućim svojstvima plute, čepove možete koristiti ne samo za neutralizaciju neugodnih mirisa, već i za osvežavanje mirisa u automobilu.

Jednostavno prepolovite čep, dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja po izboru na oba kraja i postavite ih u prostor svog automobila, poput držača za čaše. Tokom vožnje, proširiće se prijatan miris. Da biste održali njihovu efikasnost, zamenite čepove na svaka dva-tri dana.

Ovaj trik je prirodan i ekološki prihvatljiv, za razliku od tradicionalnih osveživača vazduha koji sadrže štetne hemikalije i mogu prouzrokovati zdravstvene probleme.

Oslobađanje automobila od neprijatnih mirisa može biti izazov, posebno ako su prisutni mirisi hrane ili tragovi kućnih ljubimaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter