Izvor: HappyBSC
14.06.2020 u 13:01
0

NEVEROVATNO! Kupila jaja u supermarketu i dobila ljubimce (VIDEO)

Šarli Lelo (29) iz Hertfordšira u južnoj Engleskoj ponosna je vlasnica tri patke kojima je dala imena Bip, Pip i Mip, a njeni ljubimci postali su viralan hit nakon što je BBC objavio priču o tome kako je uopšte došla do njih.

Ona je u lokalnom supermarketu „Vaitroz“ kupila jaja proizvođača Klarens Korta s kojima je odlučila da napravi eksperiment. Stavila ih je u inkubator i čekala… A onda su se izlegla tri pernata mališana.

– Patke će živeti vrlo srećan život s mojim pilićima – izjavila je Engleskinja.

Portparol „Vaitrouza“ rekao je kako su oplođena jajašca sigurna za jelo i apsolutno ih je nemoguće razlikovati od normalnih jaja, osim ako nisu „inkubirana“.

Lelo, koja radi kao pomoćnica menadžera u spomenutoj trgovini, na ideju s eksperimentom došla je nakon što je na Facebuku videla video u kojemu je neko iz jaja iz supermarketa dobio – prepelice.

– Bila sam uzbuđena, ali i svesna da stvar možda neće da uspe. Ipak su ta jaja bila bacana u kamion za dostavu, zatim su ih vozali kolicima do polica, ko zna koliko ljudi ih je u međuvremenu pokupilo pa opet ostavilo… Mesec dana nakon što sam ih stavila u inkubator, čula sam slabašno piskutanje i patkice su počele da izlaze iz jaja. Bilo je neverojatno gledati rađanje tih najslađih, malih pahuljica, ali slično iskustvo definitivno neću ponavljati – ispričala je Šarli.

Synchronised dipping

Posted by Charli Skyla Lello on Четвртак, 11. јун 2020.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter