Izvor: happyBSC
13.01.2021 u 12:39
0

ON SE USELJAVA SA BAJDENOM Prvi udomljeni pas stiže u Belu kuću

Zajedno s novoizabranim američkim predsednikom Džo Bajdenom u Belu kuću će stići i njegov pas Major kojeg je udomio iz azila za pse.

NAJVAŽNIJE DANAS

MINISTAR PROSVETE RUŽIĆ OTKRIVA: Biće male mature!

VAKCINA ZA DECU: Da li će najmlađi primiti cepivo protiv Kovida i koja će biti najbolja za njih?

DOKTOR SRĐA JANKOVIĆ REŠAVA DILEMU O VAKCINI: NIJE SIGURNO DA SVA ANTITELA ŠTITE

DOKTOR PETROVIĆ OBJAŠNJAVA ŠTA AKO IMATE VIŠAK ANTITELA: Saznajte da li morate da se vakcinišete

Ovog nemačkog ovčara je udomio 2018. godine, a o njemu se brinula organizacija Delaware Humane Association (DHA). On će biti prvi pas u Beloj kući koji je udomljen iz azila. Tim povodom je azil za pse Pumpkin Pet priredio virtualno slavlje.

SAZNAJTE I OVO

USKORO! „IZA BRAVE“ ŽARI I PRE PRVE EMISIJE! Usijale se društvene mreže, mnogobrojni komentari za ekskluzivni serijal Happy TV! (VIDEO)

ODLOŽENO SUĐENJE PLAĆENIM UBICAMA: Sudija bolestan, Čaba Der u Mađarskoj, a evo kada je zakazan novi termin

Nazvali su ga najvećom virtualnom zabavom za pse. Slavlje je zapravo svojevrsna inauguracija za Majora zakazana za 17. januar, tri dana pre predsedničke inauguracije. Vodiće je promoterka NBC-jeve emisije „Today“ Džill Martin. Tom prilikom biće moguće da uplati donaciju od 10 dolara za organizaciju DHA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter