15°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

USKORO! "IZA BRAVE" ŽARI I PRE PRVE EMISIJE! Usijale se društvene mreže, mnogobrojni komentari za ekskluzivni serijal Happy TV! (VIDEO)

Istina koja gazi cenzuru! A pravo merilo već su postale društvene mreže!

NAJVAŽNIJE DANAS:

VAKCINA ZA DECU: Da li će najmlađi primiti cepivo protiv Kovida i koja će biti najbolja za njih?

Usvojena rezolucija o razrešenju Trampa

DANAS JE PREPODOBNA MELANIJA: Vernici joj se mole za spas od teškog života i bede

Sve što ste do sada gledali u filmovima, krimi serijama i slušali na vestima u crnoj hronici, videće i u novom serijalu na Happy televiziji IZA BRAVE što je poprimilo veliki odziv sam na pojavu kratkog klipa iz prve epizode. 

Najava serijala je na društvenim mrežama već izazvala buru komentara.

Veliko je interesovanje za emisiju, ali i učešće u njoj, jer nema cenzure!

- U prvoj ispovesti ste odabrali pravog čoveka! On je pozitivan dečko, ima divnu porodicu i veliku je borac - jedan je od prvih komenatara na instagram profilu emisije @iza_brave.

U prvoj epizodi svoju surovu ispovest iznosi nekadašnji zatvorenik najozloglašenijeg kazamata na Balkanu - Sedmog paviljona požarevačke Zabele. 

- On je neverovatno pametan i dobar lik, koji se greškom našao tamo... - pište @slavisavasiljevic, a nadovezao se @mirsad_mmm...

- A tukli su te jer si bio... 

Zato pogledajte ovu neverovatnu ispovest i šta je sagovornik "Iza brave" sve pričao o zatvorskim danima, o životu na ivici smrti, ko je ko u Sedmom paviljonu...

USKORO! Bez laži, sa mnoštvom dokaza, ova emisija informativnog, ali i edukativnog karaktera, i pre početka emitovanja ušla je u domove naših gledalaca.

"Iza brave", ekskluzivni serija Happy televizije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar