Izvor: SPORT KLUB
26.04.2024 u 10:46
0

JOKIĆ PUN SAMOPOUZDANJA: Pobeđivanje je postalo naš stil života

Košarkaš Denvera Nikola Jokić rekao je posle treće uzastopne pobede nad Los Anđeles Lejkersima na startu plej-ofa NBA lige, da je pobeđivanje stil života.

Čak 11. put zaredom ekipa Majkla Melouna pobedila je zlatno-ljubičaste rezultatom 112:105  u “Crypto.com areni” u El-Eju.

Novu briljantnu partiju upisao je Nikola Jokić. Srpski centar je na terenu proveo 39 minuta, upisao 24 poena (9/13 iz igre, 6/7 slobodna bacanja), 15 skokova i 9 asistencija.

Posle utakmice Srbin je na konferenciji za medije rekao da ne želi da se vraća na period kada je njegova ekipa gubila.

„Mislim da sam nekoliko puta rekao, pobeđivanje je stil života za nas. Stvarno je dobro i specijalno kad pobeđuješ na mnogo utakmica. Svi su srećni, svi se uklapaju u sistem. Pobeđivanje je stil života. Bio sam ovde kad smo gubili i ne želim da se vratim na to“, izjavio je Jokić.

Četvrti meč serije igra se u noći između subote i nedelje, a ukoliko ponovo pobedi, Denver će se plasirati u polufinale Zapada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter