Izvor: Informer
25.04.2024 u 22:37
1

ČOPOR PASA IZUJEDAO DVE ŽENE U LESKOVCU: Građani apeluju da se ne prolazi ovom ulicom

Večeras je u Leskovcu, tačnije u Ulici Gavrila Principa došlo do manjeg incidenta kada su psi lutalice napali dve sugrašanke i nanele im povrede. One su prevezene kolima Hitne pomoći kako bi im se sanirale rane.

Sedamdesetdevetogodišnja Ljubinka Jović zadobila je više ujeda u predelu ruku i nogu.

– U pomoć su joj pritekle radnice iz obližnje apoteke. Ovo je strašno! Ja od tih pasa ne mogu ni na posao da odem pešaka. Stalno su tu. Jedno žuto veliko i još nekoliko oko njega. Inače, ovo nije prvi put da taj pas ujeda ljude. Prijavljivali smo, i nikom ništa – priča za Rešetku Ljubinkin sin Miodrag, koji je i odvezao do Hitne pomoći.

Nakon što su psi napali jednu ženu, nakon samo nekoliko minuta isti psi su napali i izujedali Ivanu Radovanović. 

– Upravo su mi rekli da su vas pozvali, pa i ja sam odlučila da se javim. Ovome mora da se stane na put pre nego što raskomadaju neko dete iz ulice. Verujte, ja sam na Hitnoj sa poderanim i krvavim farmerkama – vidno potrešeno govori ova žena koja kaže da je upravo taj žuti pas izujedao po nogama i prstima ruke dok je pokušala da se odbrani od njega.

Ovi žitelji radničkog naselja tvrde da se veliki čopor pasa lutalica nalazi zapravo svakodnevno iza kompleksa “Vodovoda” kod kompanije “Zdravlje”, nadomak trafo stanice i da su često agresivni.

I novinari Rešetke sus pokušali da večeras dobiju direktora leskovačkog “Komunalca” Vladimira Sinadinovića, koje gazduje Zoo higijenom u ovom gradu, te da ga zamole da na lice mesta pošalje ekipu šintarske službe, ali on nije odgovarao na naše pozive.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČOPOR PASA IZUJEDAO DVE ŽENE U LESKOVCU: Građani apeluju da se ne prolazi ovom ulicom”

  1. Društvo ili šta već,za zaštitu životinja da postane zakonski vlasnik ovih jadnih životinja i oni da ih hvataju i čipuju….pa da se zna ko će da odgovara za incidente,šiptari samo prodju i ništa,u krajnjem slučaju te pse su na ulicu pustila gospoda koja su isterala želju od svojih kućnih ljubimaca.Video sam,čuo sam znam,to je to!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter