Izvor: novosti
13.01.2021 u 21:40
0

VELIKA EKSPLOZIJA U NAŠOJ GALAKSIJI: Moguć problem sa telefonskim vezama

Velika eksplozija dogodila se u našoj galaksiji, ogroman bljesak protutnjao je Sunčevim sistemom, a naučnici veruju da je eksploziju izazvala neobična, vrlo moćna neutronska zvezda poznata kao magnetar, ali je isto tako moguće da će danas doći do problema u mobilnoj mreži širom planete.

SAZNAJTE I OVO

SAOBRAĆAJNA NESREĆA na auto-putu Novi Sad – Beograd: Dva muškarca prevezena u KC Vojvodine

Komšijsko tlo ne prestaje da podrhtava! (FOTO)

DRAMATIČNO U ČAČKU: Izbio POŽAR, vatrena stihija zahvatila krov zgrade

USKORO! „IZA BRAVE“ ŽARI I PRE PRVE EMISIJE! Usijale se društvene mreže, mnogobrojni komentari za ekskluzivni serijal Happy TV! (VIDEO)

Otkriće ove eksplozije može pomoći u razumevanju gama-zraka, koji su deo najmoćnijih eksplozija u svemiru.

PROČITAJTE JOŠ

Dr Kon DEMANTOVAO izjavu da su se preminuli lekari zarazili na pauzama za kafu

LOZNICA REŠAVA VELIKI PROBLEM: Besplatna masovna sterilizacija svih pasa

POLICIJA I VATROGASCI POMAŽU UGROŽENOM STANOVNIŠTVU: Saniraju se posledice poplava

Zemlju povremeno pogađaju slabi i kratki gama-zraci, ali velike eksplozije su retke, kao novootkrivena GRB200415A, koja je emitovala više energije nego Sunce.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter