Izvor: žena.blic
20.11.2023 u 13:41
0

OVO NIJE REALNO: Veću zadnjicu od ove niste videli (FOTO, VIDEO)

Grejsi Bon (28) je atraktivna Latinoamerikanka iz Paname koja je neverovatno popularna na društvenim mrežama - samo je na Instagramu prati preko 4 miliona ljudi. Ona zarađuje i velike količine novca na poznatoj platformi OnlyFans, a sve zbog činjenice da je krasi neobična, netipična figura kakva je zaista raritet. Nekima se sviđa, neki su zgroženi, ali ova brineta svakako izaziva pažnju i brojne reakcije.

Naime, Grejsi ima neverovatno uzak struk, ali ogromne bokove i zapanjujuće veliku zadnjicu. Nije poznato da li se podvrgavala plastičnim operacijama ili ne, ali jasno je da je njena raskošna pozadina ima rekorderske dimenzije.

Ponosna na svoje atribute, redovno objavljuje zavodljive snimke i fotografije na kojima ističe svoje bujne atribute, pa je jasno da nema problema sa samopuzdanjem niti da je česte kritike ne pogađaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter