Izvor: alo.rs
20.11.2023 u 10:32
0

SREĆA U NESREĆI: Izgoreo joj automobil, odmah dobila novi (VIDEO)

Devojka po imenu Danijela, kojoj se nedavno automobil zapalio i izgoreo do kraja, doživela je pravo čudo, ili kako bi to mnogi rekli sreću u nesreći nakon što je slučajno snimak svog spaljenog automobila objavila na internetu.

Snimajući svoj spaljeni automobil za TikTok, Danijela Marija Letering iz Amerike objasnila je da je ostala u šoku kada je shvatila da je u celom autu netaknut ostao jedino termos koji je i nakon nesreće u sebi imao leda. Upravo taj video stigao je i do proizvođača termosa, koji su se odlučili, kako su i sami rekli, na odluku „koju nikada pre i verovatno nikada više neće uraditi“.

U svom videu, potresena nesrećom, snimila je unutrašnjost svog spaljenog automobila, nakon čega je uzela termos, dokazujući svima da je u on istom stanju kao i pre požara.

Danijelin video je dobio više od 7 miliona pregleda i veliku podršku komentatora koji su bili u potpunoj neverici nakon onoga što su videli, pa su u celoj situaciji, znajući da njoj samoj nije ništa falilo pisali i neke duhovite komentare.

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound – Danielle

„Trebali bi da pravi automobile“ pisali su masovno u komentarima.

Upravo zbog viralnog videa i ovakvih komentara, Danijela je dobila i možda najvažniji komentar – od samog brenda.

„Samo radimo svoj posao. Pošaljite nam poruku! Definitivno imamo ideju kako da ti pomognemo“, pisalo je u komentaru.

„Poslaćemo vam novi termos, ali bismo voleli da ti poklonimo i nov automobil“, rekli su iz firme.

Ovu odluku su mnogi podržali uz bezbroj pozitivnih komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter