Izvor: objektiv
04.06.2020 u 16:58
0

SIMPSONOVI PONOVO POGODILI! Ovo što se dešava danas viđeno je u popularnoj crtanoj seriji

Ima li nešto što oni nisu dosad predvideli?

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Nije im bilo dosta što su predvideli 11. septembar, virus ebolu, dolazak Donalda Trampa na mesto predsednika SAD i pojavu koronavirusa, ponovo su nešto pogodili!


Scenaristi čuvenog serijala “Simpsonovi” predvideli su u jednoj epizodi da će doći do nemira u Americi, kao i da će demonstranti protestovati pred Belom kućom, što se ove nedelje i dogodilo.

Prilikom protesta pred Belom kućom američki predsednik Donald Tramp odveden je u podzemni bunker sa prvom damom Melanijom i sinom Beronom.

Ljubitelji ove kultne serije momentalno su se setili scena iz “Simpsonovih” kada se ista stvar dešava na ulicama Vašingtona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter