Izvor:
04.10.2019 u 21:02
0

SPREMITE SE: Zvezde otkeivaju koji je najbolji dan za venčanje u 2020. godini! (FOTO)

Ako ste među onima koji planiraju da tokom sledeće godine stanu na ludi kamen, zvezde kažu da bi bilo najbolje da sudbonosno "Da" kažete u zimu.

Britanski astrolog Kerolin Folkner je otkrila za Dejli mejl da je, s astrološkog i numerološkog gledišta, najpovoljniji datum za venčanje 20. februar 2020. godine.

Broj dva u numerologiji simbolizuje odlučnost i snagu, dok u astrologiji njim vlada ljubavna planeta Venera.

– Ovaj datum nagoveštava emocionalnu stabilnost, pojačanu povezanost i odgovornost prema dogovoru, a to je i dan kada će Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec biti u znaku Vodolije – objasnila je Kerolin Folkner.

Ona je još dodala da se takva kombinacija poslednji put dogodila šezdesetih godina prošlog veka.

– Parovi koji odluče da se venčaju na ovaj dan imaju više šansi od ostalih da s lakoćom prebrode sve prepreke na koje naiđu tokom zajedničkog života i imaju srećan brak – smatra ona.

Izvor:opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter