Izvor: Kurir.rs
10.10.2023 u 11:46
0

TATA SMISLIO GENIJALAN NAČIN DA VIDI BEBU U PORODILIŠTU: Na ovakvog muškarca treba svi da se ugledaju (FOTO)

Snimak na kom je tata na jedan potpuno neuobičajen i drugačiji način odlučio da iznenadi mamu i vidi svoju tek rođenu bebu kruži internetom.

Pošto mu ulazak u sobu nije bio dozvoljen, tata je pribegao nekim sasvim drugim merama, pa kad već nisu dozvoljena vrata i ulazak, odlučio se za prozor.

Uz pomoć krana na kom je stajao, zajedno s velikim buketom cveća i mnoštvom balona, popeo se do prozora sobe u kojoj je mama boravila sa bebom. Na snimku se vidi mama sa suzama u očima i oduševljenjem, ali se primećuje i da soba definitivno nije na prvom spratu, već na nekoj dosta ozbiljnijoj visini.

Poput oduševljene mame na snimku, i brojni korisnici interneta su imali samo reči hvale kao što su: „E, ovo je tata“, „Koliko ljubavi, radosti i lepote na jednom snimku“, „Rasplakah se, svaka čast.“.

Mada je bilo i onih šaljivih koji su se pitali koliko li je to sve moglo da košta i da li je ovo zapravo realno li je pitanju nameštaljka.

Među komentarima bilo je i žena koje su podelile svoje iskustvo kada je tata prvi put upoznao bebu, pa je jedna žena napisala: “ Moj je došao sa trubačima pod prozor… svi su izašli da vide ko je toliko blesav, pa čak i moj doktor, a onda se on ispovraćao pred svima!“

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter