Izvor: happyBSC
02.09.2020 u 17:12
0

ZA NEVERICU Pogledajte kako izgleda hamburger iz Meka posle 24 godine (VIDEO)

Starica koja je čuvala hamburger iz Mek Donalda u kutiji od 1996. godine pokazala je kako izgleda nakon više od dva decenije.

Korisnica TikToka @aly-sherb je snimila svoju baku koja je otvorila kesicu u kojoj se nalazio pomfrit i hamburger, a koji su kupljeni pre 24. godine. Hrana je čuvana u originalnoj kesi koja je potom stavljena u kutiju za cipele. Starica tvrdi da hamburger izgleda netaknuto nakon svih godina, ali nije otkrila zbog čega ga je čuvala tako dugo.

– Pomfrit izgleda kao da je ispao ispod sedišta automobila pre mesec dana, ali nije istrunuo niti se raspao. Hamburger, takođe, izgleda dobro – izjavila je starica.

Video je prikupio milione pregleda na TikToku.

Slično je s Mek Donaldovim hamburgerom učinio i Dajvid Vhipi, koji ga je kupio 1999. godine i potpuno zaboravio u svom kaputu. 

Mek Donalds se ranije oglašavao povodom ovih slučajeva.

– Kako bi došlo do raspadanja, potrebni su određeni uslovi, posebno vlažnost. Bez dovoljno vlažnosti, bakterije neće rasti pa neće doći ni do raspadanja. Slično je i s hranom koja se napravi kod kuće – saopšteno je iz Mek Donaldsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter