Izvor: happyBSC
18.12.2020 u 11:00
0

ZAVEJANI NA AUTOPUTU Neverovatne scene iz snežnog Japana (VIDEO)

Više od hiljadu ljudi provelo je noć zaglavljeno na autoputu u Japanu u svojim vozilima usled jake snežne oluje koja je zahvatila ovu zemlju.

Gužvu na autoputu Kanetsu, koja povezuje Tokio i Nigatu, prouzrokovala je saobraćajna nezgoda u kojoj se automobil zaglavio u dubokom snegu nasred autoputa. Ipak, zbog jakih padavina saobraćaj je ostao obustavljen do kraja dana, a kolone automobila zatrpao je sneg.

Na svom vrhuncu u četvrtak uvečer kolona vozila bila je duga 15 kilometara, kazali su iz kompanije NEXCO koja je operater japanskih autoputeva. Kolona je nastavila da se širi i u petak ujutru.

OVO MORATE ZNATI

NOĆ U BEOGRADU: Tri osobe povređene u udesu na Ledinama

HOROR KOD NOVOG BEČEJA: Dušan (28) se zapalio na njivi, progutala ga buktinja

VLADIKA JOANIKIJE PORUČIO: Mitropolija zadovoljna izmenama Zakona o slobodi veroispovesti

METEOROLOG O DETALJNOJ PROGNOZI I OTKRIVA ŠTA NAM SE SPREMA: Glavne promene počinju 24. decembra

IZ AMSS PORUČUJU: Slabiji intenzitet saobraćaja, oprez zbog magle i sumaglice

Zimske službe uspele su da raščiste autoput na izlazima iz gradova, ali su vozači na ulazima i dalje zaglavljeni. Humanitarne ekipe uspele su mnogima da dostave hranu, ali paketi pomoći nisu stigli do stotina ljudi.

Inače, centralnu i severnu regiju Japana zahvatile su snažne snežne padavine proteklog dana, ugrožavajući stanovništvo i prouzrokujući nestanak struje u brojnim gradovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter