Izvor: Blic.rs
15.10.2020 u 14:24
0

ZAVEO JE, PA ISKORISTIO: Ženu sa kojim je bio u vezi prevario sa 25.000 EVRA

Protiv J. B. iz Bugojna, dobojska policija je podnela izveštaj zbog sumnje da je ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi prevario za 25.000 evra.

On je osumnjičen da je u periodu od januara prošle, pa do sredine septembra ove godine, iskoristio emotivnu vezu sa oštećenom u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi.

– Oštećenoj je lažno predočio da ona ispunjava sve uslove za navodno raspisani podsticaj jednog ministarstva, ubedivši je da ima na to pravo s obzirom da je navedena u prethodnom odbrambeno-otadžbinskom ratu izgubila člana porodice – pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez, piše Srpskainfo.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

HOROSKOP ZA 15.10.2020: Ovnove, Blizance i Škorpije očekuje loš dan, a ovim znakovima će sve IĆI OD RUKE

„NE OPRAŠTAM SEBI ZATO ŠTO NISAM BILA PORED NJEGA“ Bio je RATNO SIROČE, tetka ga je NAŠLA u SNEGU: Ove DETALJE niko NIJE ZNAO!

VREMENSKA PROGNOZA: Danas oblačno i kišovito, a evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje

Prevarant je potom u više navrata putem SIM poruka i imejl edrese lažno se predstavljalo kao različiti službenici nadležnog ministrastva, čime je oštećenu obmanjivalo, da bi onda navodno u njeno ime uplaćivao sredstva u pogledu plaćanja dividende, čime je na navedeni način ostvario protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 25.000 evra

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter