Izvor: Informer
03.10.2021 u 09:15
0

EVO KOJI ZNAK NE ZNA ZA PREVARE, IDEALAN ZA BRAK

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi teže da ostvare emocionalan odnos pun ljubavi, sigurnosti i podrške. U njihovoj vezi nema mesta preljubi i ne pada im na pamet da švrljaju sa strane.

S druge strane, Rak nikad neće biti u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku i snažnu vezu, a kad se zaljubi, uvek razmišlja na dugoročne staze.

PROČITAJTE JOŠ: DNEVNI HOROSKOP ZA 3.OKTOBAR: Bikovi, obratite pažnju na svoje snove!

Njemu je potrebna osoba s kojom će moći da stvori topao dom i porodicu.

Rak žudi za pažnjom, želi da mu se dokazuje ljubav, ali ume da uzvrati tri puta više. Kad je reč o problemima u vezi, nikad ih ne gura pod tepih, već ih rešava otvorenim razgovorom.

Rakovi su sazdani od snažnih osećanja i duboko proživljavaju sve što se oko njih događa.

Ćutljivi su, oprezni i tajanstveni. Većina njih se ne brine i ne plaši toliko za sebe koliko za svoju porodicu, a naročito za decu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter