Izvor: HappyBSC
12.05.2020 u 11:23
0

EKSKLUZIVNO! NATO U STRAHU! Ruska armija pokazala „ubicu tenkova“ (VIDEO)

Ovo su rakete „Tank Killer“ ili – „ubica tenkova“. Danas, prvi put, možete videti kako izgleda lansiranje, i kako je ceo sistem opremljen.

ČUDO POD OSTROGOM

EKSKLUZIVNO! ČUDOTVORNI SNIMCI SA OSTROGA Nepregledni red vernika pred manastirom! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! Pogledajte kako crnogorski policajac pozdravlja vernike podno Ostroga! (VIDEO)

MILO POKLEKAO! Vernici stigli u manastir Ostrog, Amfilohije se sprema za liturgiju

OVAKO SE BRANE SVETINJE! Beranci pregazili kordon policije (VIDEO)

„Ubice tenkova“ sposobne su da lete kroz oklop debljine više od jednog metra, kao i da gađaju bespilotne letelice i uništavaju bunkere. Ruski kanal „Zvezda“ uspela je da snimi lansiranje ovih raketnih sistema „Kornet“ (tako se vode u naoružanju Armije Rusije), snimljene u usporenom kretanju. Kornet je u svojoj klasi najbolji na svetu, naoružan sa kumulativnom municijom, jedini je u stanju da drži čitavu tenkovsku armiju u strahu, a rakete su toliko precizne i snažne da deluju na principu „jedan strelac – jedan tenk“.

PROČITAJTE I OVO

ČEDA JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM: Znala je da će Đinđić biti ubijen, tražili su od nje alibi!

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NAJAVIO NA HAPPY TV: Danas potpis, Beograd dobija metro!

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE! Pogledajte kako je pao maskirani ubica iz kafića na Vračaru! (GALERIJA)

DEKA ŽIVAN ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI Doživeo sam 103. godinu, imam 35 potomaka i ovo je moj recet

DR NESTOROVIĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO Neverovatno, ovo nude profesoru!

Kompleks je razvijen u birou za projektovanje instrumenata Tula zasnovan na kompleksu oružja vođenih tenkovima Reflek. Za razliku od svojih prethodnika, „Kornetom“ upravlja laserski snop, koji omogućava kompleksu da pogodi ciljeve na udaljenosti do 10 kilometara i do 9 kilometara u visinu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter