Izvor: HappyBSC
11.05.2020 u 17:18
0

RUSIJA SE SPREMA ZA RAT NA ANTARTIKU Specijalni puk opremljen oružjem sudnjeg dana

Rusija kod grada Kanska u Sibiru formira puk koji će u potpunosti činiti nadzvučni presretači MiG-31 BM koji će nositi hipersonične rakete Kh-47M2 „Kinžal“. Ovo samo može da znači da je ovo početak pripreme za rat za Antartik gde se nalaze nepresušni izvori prirodnog bogatstva koji su neophodni Rusiji za dalje razvijanje države.

OVO MORATE PROČITATI

ONI SU PROŠLI PAKAO Muž i žena: Ubrizgali su nam VAKCINU, a onda je usledio LOM U NAŠOJ GLAVI

NOVA MRAČNA PRETNJA ČOVEČANSTVU Bil Gejts: Spremite se, stiže PANDEMIJA 2! (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB: Škole treba da budu zatvorene do 31. maja

DVA NOVA PRAVILA ZA PRELAZAK PREKO GRANICE: Za domaće i strane državljane nije isto!

TESLA PONOVO SRBIN! Brisel ispravio katastrofalnu grešku o čuvenom naučniku

Svi piloti tog puka proći će od naredne godine specijalnu obuku. Sam puk biće potpuno opremljen „Kinžalima“ do 2024. godine. Negova „zona delovanja“ biće – do ruskog Dalekog Istoka, Centralne Azije i Arktika. Moskovski vojni ekspert Vladislav Šurgin objašnjava:

– Iz Kanska će MiG-31 BM, sa svojih 900 kilometara dometa promeniti odnos snaga u dobrom delu Azije. To je utoliko važnije što Rusija ima teritorijalni spor sa Japanom, što se situacija u Avganistanu sa odlaskom Amerikanaca može dodatno pogoršati, a sa više zemalja NATO  imamo neslaganja oko Severnog pomorskog puta. Novi puk će mnogima ohladiti glave.

MiG-31 BM je sa naoružanjem pri poletanju težak 45 tona. Nije slučajno odabran da nosi teške „Kinžale“. Taj avion nekoliko puta povećava domet i brzinu „Kinžala“ rakete.

Nakon dobijanja komande da atakuje određeni cilj, MiG-31 BM `dodaje gas` do zadate brzine i visine i tek tada lansira raketu. „Kinžal“ se prema meti, manevrišući, ustreljuje  sa visine od 12-15 hiljada kilometara. Da bi mogao da nosi „Kinžale“, MiG-31 BM je prošao modernizaciju. Dobio je novu opremu, povećanu količinu goriva i komunikacionu opremu za primanje podataka o gađanju. „Kinžali“ imaju domet do 2.000 kilometara.

Poznati ruski pilot, heroj Rusije pukovnik Igor Malikov, za MiG-31 BM, sa „Kinžalima“, rekao je da je to „S-400, samo u vazduhu“.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter