Izvor: MONDO
20.04.2024 u 09:38
0

Otkrivamo vam slušalice koje ostaju na svom mestu čak i tokom najintenzivnijih aktivnosti

Šta se dobije kada se spoje nesvakidašnji dizajn, kvalitetan zvuk i vrhunska autonomija?

Koja je to karakteristika bežičnih slušalica koju smatramo najvažnijom? Neko će reći da je u pitanju kvalitet zvuka, neko da je to autonomija baterije, a nekome je lakoća korišćenja najbitnija. Zapravo, ne postoji pogrešan odgovor – ono što želimo od svojih novih slušalica je krajnje subjektivno i u velikoj meri zavisi od različitih potreba koje svako od nas ima.

S NOVIM TEHNOLOGIJAMA SNIMANJE TERENA SMANJENO ZA GODINU I PO DANA! Velike vesti iz JP Vojvodinašume na Međunarodni dan šuma

 

Međutim, šta god da preferiramo, niko od nas ne želi da nosi slušalice koje nas žuljaju, koje su neudobne ili koje jednostavno ne mogu da se zadrže na svom mestuslušalice koje ostaju na svom mestu, a to je, nažalost, nešto što često saznamo prekasno. Kao i naše potrebe, oblici uha se razlikuju, pa iako smo pročitali veliki broj recenzija i pronašli model koji nam deluje idealno, ništa ne garantuje da će iste i nama biti komforne za nošenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter