6°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: vesti.on line

BIZARNOST NA CRNI PETAK: Pucao zbog na radnike zbog parking mesta!

Golden Rose ad

Svaki petak posle praznika - Dana zahvalnosti - je zapravo uvod u novogodišnju i božićnu kupovinu u SAD i dan kada su gotovo svi artikli izloženi sa najboljim popustima. Zato se stvaraju neverovatne gužve u saobraćaju i u tržnim centrima, pa otuda i naziv „Crni“ petak. Crni Petak je takođe postao popularan po mnogim bizarnim događajima koji su se dešavali u tržnim centrima poslednjih godina.

Bizarnost broj 1 - sprej suzavac

Na Crni Petak 2011 u Walmart radnji u Kaliforniji desila se scena za pamćenje. Kada je radnica otvorila kutiju novih X-Box konzola za igranje, jedna žena je našla za shodno da stekne prednost tako što je suzavcem u spreju isprskala 10 drugih kupaca. Bizarno zar ne? A šta je još bizarnije je to da nije optužena za krivično delo. Policija je došla do zaključka da se sprej koristio za samoodbranu. Zamislite u tržnom centru, kupujući X-box konzolu.

Bizarnost broj 2 -  parking mjesto

Policija je primila poziv da dođe ispred Walmart radnje u Floridi, na Crni Petak 2012. Šta je bio razlog? Očigledno u svađi oko parking mesta neko je upucao dvoje ljudi. Možete li da verujete? Ne znamo za Vas, ali mi bi radije pošli do druge prodavnice malo dalje…

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATNO! Ova bića imaju bolje pamćenje od čoveka!

Bizarnost broj 3 - opasan posao

Život svih radnika u prodavnicama postaje baš težak na Crni Petak. Slažete li se? 2011 godine, jedna radnica u velikoj prodavnici u Floridi je bila tolika iscprljena nakon noćne smene, da je pri povratku kući skrenula sa puta i upala u kanal. Jedva je preživela. Druga radnica u jednoj velikoj prodavnici je bila otpuštena na isti Crni Petak, kada je pokušala kupca da uputi na pravi izlaz iz prodavnice. Ipak, mušterija se nije slagala sa tim i odgurnula ju je. Radnica ju je instinktivno uhvatila kad je počela da pada, ali je kasnije otpuštena, zato što zaposlenima u toj radnji  nije bio dozvoljen fizički kontakt sa kupcima  Zvuči pošteno zar ne?   

Bizarnost broj 4 - pokloni su važniji od života

Čovek u svojim šezdesetim godinama je bio u prodavnici na Crni Petak kada je doživio srčani udar i pao na pod. Šta su ostali kupci uradili? Ako mislite da su mu pomogli, itekako se varate. Uglavnom su ga ignorisali a pojedini su ga gazili kako bi mogli da nastave svoju potragu za super cenama. Čovek je preminuo u bolnici kasnije istog dana.

Bizarnost broj 5 -  Igračke su opasne

Na Crni Petak 2012 policija je morala da uhapsi jednu ženu ispred prodavnice igračaka u Viskonsinu. Razlog hapšenja? Žena je htjela da uđe preko reda, ostali kupci su se protivili i ona je prijetila da će ih sve pobiti. Da nije malo pretjerala? Da li ste ikad čuli za “Toys for Tots” program? To je poseban humanitarni program, za raspodjelu igračaka djeci čiji roditelji ne mogu da ih priušte. Pa, čak ni to nije sprečilo jednog mladića da ukrade igračke i izbode volontera koji tamo radi. Činiti dobra dela je očigledno zločin na Crni Petak. 

PROČITAJTE JOŠ: ZAGONETKA KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Da li možete da je rešite?

Bizarnost broj 6 -  Kupci dođite spremni

Florida nije poznata samo po lepoj obali i toploj klimi, već očigledno i po kupcima koji radnje posjećuju spremni. Jedan čovjek je uhapšen na Crni Petak 2011, iako nije ubio niti povrijedio nikoga od prisutnih. Šta je bio njegov prekršaj? Došao je u radnju spreman. A pod "spreman" mislimo na to da je nosio pištolj, ručnu granatu i dva noža. Samo za svaki slučaj.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Preporučeno iz iste kategorije

PRESLADAK JE: Žena otkrila kojih pet neobičnih stvari njen pas radi, pa napravila HIT snimak (VIDEO)

KAKO DA UKLONITE TRAGOVE SA ZIDA: Tiktokerka OTKRILA trik (VIDEO)

OČISTITE SVOJ ORMAR: Četiri jesenja trenda koji to više NISU

KALKULATOR: Ako znate vreme ustajanja, evo kada TAČNO morate da odete u krevet

OVO JE NAJVEĆI ŽIVI ZID NA SVETU: Ušao u Ginisovu knjigu rekorda, a podignuta je iz ljubavi (VIDEO)

Golden Rose ad