Izvor: hello magazin
15.07.2021 u 15:56
0

ČAROBNI NAPITAK ZA BLISTAVO LICE: Ov je svima dostupno!

Veliki filmski festivali kao što je aktuelni u Kanu poseban su izazov za slavne dame. U tih nekoliko minuta, koliko će prošetati crvenim tepihom, važno im je da zablistaju u punom sjaju. Osim toalete koja će ostaviti utisak i skupocenog nakita, jednaku pažnju posvećuju i svom licu i telu. Mnoge pribegavaju malim trikovima i brzim metodama, jednostavnim, a tako efektnim.

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

Glumica Blejk Lajvli ma svoje tajno oružje koje joj pomaže da se na crvenom tepihu oseća energično, ali i da koži lica ekspresno da glamurozni sjaj.

PROČITAJTE JOŠ:

BELIVUK U SPECIJALNOM SUDU: Branio se ćutanjem za još dva ubistva!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Maloletnik nastradao, prizor je UŽASAN!

VUČIĆ NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Vakcinišite se – u Srbiju stiže i PETA VAKCINA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

Reč je o efikasnom zelenom napitku, soku od krastavca, koji potpomaže eliminaciju toksina iz tela i povećava energiju. Pored toga, koristan je i u nezi – kožu čini čistijom, blistavijom, hidriranom i manje podložnom upornih crnim podočnjacima. Jednostavno, vraća mladalački sjaj.

U sokovniku iscedite jedan krastavac. Osim što se koristi kao napitak, tuferom se može naneti preko celog lica, na isti način kao što redovno upotrebljavamo tonik ili micelarnu vodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter