Izvor: ALO
13.08.2024 u 17:36
0

ALKARAZ NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Đoković sprečio Karlosa da donese važnu životnu odluku

Veoma zanimljiva priča trofejnog Španca.

Novak Đoković je zapanjio svet tako što je u finalu Olimpijskih igara bez izgubljenog seta savladao Karlosa Alkaraza, tenisera koji je u ubedljivo najboljoj formi trenutno na turu.

IZVIŽDANI ODBOJKAŠ NA PESKU RAZMIŠLJAO DA NAPUSTI OLIMPIJADU: Holandski odbojkaš je osuđen za silovanje

Zanimljivo, Španac je pre turnira u Parizu obećao da će se istetovirati, ali se predomislio. Razlog za to je objasnio govoreći za lokalne medije:

– Ne, jer nisam osvojio zlato! Da sam uspeo da ga osvojim, uradio bih tetovažu. Medalja je sad kod kuće. Nalazi se u mojoj dnevnoj sobi pored trofeja sa Vimbldona i Rolan Garosa – rekao je Karlitos.

Samim tim, može da se kaže da je Novak Đoković svog mlađeg suparnika bar nakratko odvratio od ideje da se „išara“ po telu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter