Izvor:
04.10.2024 u 07:29
0

ALKARAZ NE PRESTAJE DA NEGODUJE: Španac ponovo kritikovao ATP!

Karlos Alkaraz još jednom se požalio na gust ATP kalendar. Španski teniser je u sredu slavio u spektakularnom finalu Pekinga nad Janikom Sinerom, da bi već u četvrtak bio u Šangaju, udaljenom više od 1.200 kilometara.

– Rekao sam to nekoliko puta, raspored je veoma gust, moraš da se navikneš. Juče (sreda) smo završili u 8.30, 9.00, meč od tri sata, a ja nisam imao vremena da radim išta. Otišao sam u klub pre finala sa svim torbama, jer sam znao da moramo da trčimo posle finala da uhvatimo let koji će nas odvesti ovde. Stigli smo u 4.00 ujutru, spavali smo, a onda sam se probudio kako bih se adaptirao na uslove ovde i spreman dočekam prvi meč (subota). Teniski kalendar je veoma, veoma gust. Putujemo sa turnira na turnir, dan-dva smo ovde pre početka turnira, teško je da se priviknemo – rekao je popularni Karlitos.

Alkarasov prvi rival na pretposlednjem mastersu u sezoni biće Junčeng Šang.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter