Izvor: HAPPYBSC
30.10.2023 u 16:07
0

BOGDAN POTVRDIO DA ĆE IGRATI NA OLIMPIJADI: „Pričali smo sa Pešićem“,otkrio poruke koje je Jokić slao reprezentaciji na Mundobasketu

Pešić dao maksimalnu podršku stvaranje Profesionalne košarkaške lige Srbije, imaće novu poziciju u srpskoj košarci

Bogdanović je u pobedi Atlante nad Milvokijem sa 127:110 postigao 17 poena (6/10 iz igre, 4/7 za tri) uz jedan skok i šest asistencija i tako pokazao da će uskoro formu sa Mundobasketa preneti na NBA parkete.

Užas na Maradoninom stadionu! Dan nakon velikog derbija pronađeno beživotno telo navijača!

Podsetio se kako je bilo igrati Svetsko prvenstvo i zbog čega je posebno ponosan.

U toku prvenstva se Nikola Jokić više puta javio saigračima, ali nije on bio jedini koji je to radio. Bogdanović je potvrdio ono što su svi želeli da čuju.

„Gledao je pratio je navijao, javljao se. Javljao se i Vasa Micić, ako me zdravlje posluži idem i ja na Olimpijske igre“, rekao je Bogdanović.

Još uvek ne zna sa kim će igrati na Olimpijskim igrama, ali je u kontaktu sa selektorom i direktorom reprezentacije.

„Iskreno nismo još pričali, malo smo pričali to sa Takijem (Dragan Tarlać, direktor reprezentacije) i Karijem (Svetislav Pešić, selektor), ovako preko poruka. Možda sa nekim saigračima, čisto ono da vidimo gde smo, šta smo, da se čujemo, dopisivanje neko i to je to. Ništa sad, daleko je to“, rekao je kapiten reprezentacije Srbije za RTS.

Olimpijske igre su na programu u Parizu sledeće godine od 26. jula do 11. avgusta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter