Izvor: happybsc
02.09.2023 u 10:41
1

ČITAV SVET U TRANSU: Evo šta misle o Novaku nakon još jedne nestvarne pobede (FOTO, VIDEO)

Društvene mreže i navijači poštovaoci tenisa puni su reči hvale o Novaku Đokoviću koji u 37 godini igra neverovatan tenis možda i bolji nego ikada. U noćašnjem epskom meču pobedio je zemljaka Lasla Đerea rezultatom 3;2 u setovima.

U trenutku kada je gubio sa dva nula nakon drugog seta Novak je zatražio tzv toilet break, vreme za odlazak u toalet i kada se vratio bio potpuno drugačiji teniser. Na pitanje šta tada radi on kaže pogledam se u ogledalo i suočim sa samim sobom, te su fanovi odmah brže bolje se našalili kako on to sebe vidi dok se gleda u toaletu.

Na mim kji kruži mrežama Novak je predstavljen kao Kermit koji sebe vidi kao čarobnjaka koji sebi kaže sada je vreme. I da zaista Novak Je čarobnjak kko na terenu tako i u životu.

Podsetimo Novak je se jutros po petanesti put plasirao u osminu finala grandslem turnira. Pogledajte kako je od najaranijih dana tekla njegova karijera od golobradog mladića gladnog pobeda do najboljeg svih vremena u belom sportu.

@absolute.kyrgios #absolutekyrgios #novak #djokovic #tennis ♬ original sound – absolute.Kyrgios

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČITAV SVET U TRANSU: Evo šta misle o Novaku nakon još jedne nestvarne pobede (FOTO, VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter