Izvor: kurir
12.06.2024 u 15:53
0

„DA LI MOŽEMO DA POBEDIMO ENGLESKU? MISLIM DA MOŽEMO!“ Gudelj se obratio novinarima – navijačima Srbije je samo ovo OBEĆAO

Fudbalska reprezentacija Srbije juče je stigla u Augzburg gde će biti smeštena tokom trajanja grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Orlovi su po dolasku pozdravljeni od strane nekoliko desetina navijača koji su se okupili ispred hotela, a najveće ovacije dobio je Aleksandar Mitrović.

Danas, od 13.45, novinarima u Nemačkoj obratio se reprezentativac Srbije, Nemanja Gudelj.

Gudelj je odmah upitan da li je Engleska favorit protiv Srbije.

– Da li je Engleska favorit? Da, to je velika utakmica za nas, svaka utakmica na Evropskom prvenstvu je velika, ali ova je prva. Mislim da su obe ekipe spremne i najvažnija stvar je da smo došli ovde da pokažemo zašto smo ovde. Prva utakmica je sjajna prilika za sve nas da pokažemo šta možemo da uradimo – kazao je srpski vezista na početku svog izlaganja.

Veruje Gudelj da Srbija može da pobedi Englesku.

– Možemo li da pobedimo Englesku? Mislim da možemo, imamo kvalitet. Tu su igrači koji mogu da postignu gol, Vlahović i Mitrović. Engleska ima sjajne igrače u svim linijama tima, ali mi razmišljamo samo o sebi – rekao je Gudelj.

Mnogi su Orlove prerano otpisali, ali to ne remeti naše reprezentativce…

– Mi ne obraćamo mnogo pažnje na te stvari, fokusirani smo isključivo na sebe, naše zadatke. Probaćemo da iz toga izvučemo maksimum i da budemo spremni za nedelju i za svaku utakmicu na Evropskom prvenstvu – dodaje srpski reprezentativac!

Ne seća se najbolje Gudelj poslednjeg Evropskom prvenstva na kom je igrala naša reprezentacija.

– Bio osam mnogo mali, ne sećam se baš dobro, znam da nismo odigrali baš nešto dobro. Hoćemo da pokažemo da imamo dobar tim, dobar stručni štab i da smo spremni za svaku utakmicu koja dolazi da pokažemo državi i ostalima da samo odigramo i pokažemo da hoćemo nešto – ističe Gudelj.

Povreda je iza Gudelja, kako sam kaže, oseća se odlično.

„Osećam se super, oporavio sam se brzo, imao sam odličan tim iza sebe, tu je bila reprezentacija, moj privatni tim i sada sam odlično. Fizički sam dobro, koleno je dobro, spreman sam. Što se tiče moje uloge, to zavisi od mistera, ako budem igrao, zavisi i gde ću da igram, to se menja. Znaćemo pred utakmicu.

Govorio je Gudelj i o svom saigraču, Aleksandru Mitroviću! Otkrio je šta ga čini posebnim…

– To što je toliko odlučan da postigne gol, kada je u šesnaestercu, veliki su procenti da postigne gol.

Ima Gudelj i jednu moćnu poruku za navijače!

– Šta možemo da obećamo navijačima, da ćemo ostaviti srce na terenu. Ovde smo zasluženo došli i sada je vreme da pokažemo nešto ekstra državi i svima koji nas bodre.

Ne zna Gudelj kojih će 11 igrača istrčati na megdan Engleskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KURIR sport (@kurirsport_)

– Ja ne znam tim protiv Engleske, to je na selektoru, ako zna. Mi ćemo na treninzima da saznamo više i saznaćemo. Danas nam je prvi dan u Nemačkoj, videćemo trening. Iskusniji smo, ima više nade za uspeh nego na Svetskom prvenstvu – kazao je Gudelj.

Imaće Gudelj u Nemačkoj podršku svoje porodice.

– Cela porodica će biti tu da me bodri. Mirniji smo u duši u odnosu na Katar, to mi daje nadu za bolji rezultat nego u Kataru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter