Izvor: BSC HAPPY
04.11.2023 u 20:45
0

„DAVIO ME JE KAO ZMIJA ŽABU“: Fantastični Novak o meču i plasmanu u finale Mastersa u Parizu (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ispričao je svoje viđenje meča posle pobede nad Andrejom Rubljovom i plasmana u finale Mastersa u Parizu.

Iako je bilo puno problema od starta, uspeo je srpski as da preokrene situaciju i pobedi Andreja Rubljova sa 2:1 (5:7, 7:6, 7:5) u polufinalu turnira u Parizu posle tri sata velike borbe i drame.

Novak je bio jači od protivnika, umora i zdravstvenih problema koji su ga mučili.

ĐOKOVIĆ – RUBLJOV: Pobeda! Nestvarni Nole u finalu!

Pa, mislim da sam malo bolje disao, to je presudilo. Imao sam malo više vremena da udarim loptu. Rubljov me je mučio kao što zmija guši žabu tokom meča. Znao sam da ima jako veliki kvalitet. Danas je igrao zaista fantastično, ne verujem da je Rubljov ikad bio bolji. Mučio sam se na početku, a onda je potom bilo bolje, što je bilo presudno da osvojim drugi set. U trećem setu sam imao šanse, on je imao dobre šanse da se vrati, doživeo je nesrećnu duplu grešku, ali mislim da sam zaslužio da prođem dalje – rekao je Đoković posle meča na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter