Izvor: Alo.rs
22.09.2023 u 17:59
0

FEDERER ZADOVOLJAN U KOM SMERU IDE TENIS, ISKRENO O IGRAČIMA: „Novak je ponovo ispisao istoriju“

Bivši švajcarski teniser govorio je o mladim igračima.

Nekadašnji svetski broj jedan, Rodžer Federer pričao je o smeni generacija pred početak Lejver kupa koji se igra u Vankuveru.

Ove godine su dvoje mladih tenisera osvajali grend slemove. U pitanju su Karlos Alkaraz i Koko Gof, što Federera posebno raduje.

– Tenisu trenutno ide dobro. Pogledajte Koko Gof i šta je uradila na US Openu. To je bilo veoma specijalno i jedinstveno. Ona je neverovatna – istakao je Federer i potom se osvrnuo i na muški tenis:

LEGENDARNI TENISKI ŠAMPION UMIRIO HEJTERE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Konors se oglasio i uputio brutalnu poruku iz Amerike!

– Sa muške strane, proživljavamo neke sjajne momente. Novak je ponovo ispisao istoriju, Alkaras osvojio Vimbldon, Medvedev igrao sjajno u Njujorku. Postoji dosta mladih igrača koji tek dolaze, protiv kojih ja uopšte nisam igrao, Rune, Siner, Alkaras. Nažalost, nisam mogao da igram protiv svih njih. Njihova budućnost je svetla. Igra će nastaviti da se razvija i dobra stvar je da uživam gledajući je i prateći rezultate.

Govorio je kako provodi vreme u penziji.

Bivši švajcarski teniser ima još jedan hobi.

– Posvećen sam dizajniranju patika, odeće i teniskih reketa. U potpunosti sam uključen i veoma srećan kada postoji neki novi projekat za mene -zaključio je Federer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter