Izvor: Novosti
15.10.2021 u 13:12
0

LEGENDA PARTIZANA otkupio dres za 1000 evra (FOTO)

FK Miljakovac  se uključio u akciju prikupljanja sredstava za pomoć u lečenju bivšeg golmana Partizana Radovana Radakovića, a golmanski dres ovog kluba otkupio je za 1000 evra naš proslavljeni reprezentativac Danko Lazović.

– Golmanski dres FK Miljakovac koji je bio na aukciji za lečenje Radovana Radakovića otkupio je veliki Danko Lazović za sumu od 1000 eura! 

PROČITAJTE JOŠ: VIDIĆ SE TUKAO SA SLAVNIM FRANCUZOM!

Hvala svima koji su podržali akciju, hvala Danku i Sindikatu profesionalnih fudbalera i vama svima koji ćete poslati SMS 1082 na 3030! – piše na Tviter nalogu FK Miljakovac.

Golmanski dres FK Miljakovac koji je bio na aukciji za lečenje Radovana Radakovića otkupio je veliki Danko Lazović za sumu od 1000 eura.

Nadajmo se da će ovaj Lazovićev potez ubrzati celu stvar i da će Radaković bez ovih finansijskih poteškoća moći da nastavi lečenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter