Izvor: Informer
02.11.2021 u 16:00
0

DOVEDITE MI SRBINA ILI NE DOLAZIM! Konte ucenio Totenhem!

Kako pišu mediji  ne dolazi samo Antonio Konte u London. Njegova prva želja bio je Srbin – Dušan Vlahović, a druga Frank Kesi. Moraju da dođu u januaru.

Konte će potpisati sa Totenhemom ugovor na godinu i po dana, a zarađivaće 17.000.000 evra. Biće jedan od najplaćenijih trenera na svetu. 

Novi menadžer želi Dušana Vlahovića, koji neće da potpiše novi ugovor sa Fiorentinom. U klubu iz Firence nemaju mnogo izbora osim da ga prodaju. Ako ne u januaru, a onda u junu.

PROČITAJTE JOŠ:ZVANIČNO: Konte novi trener Totenhema!

Navodno, Firoentina ne može da očekuje da dobije više od 100.000.000, a videćemo koliko će Totenhem biti spreman da plati. 

Pored Engleza za srpskog napadača zainteresovani su Atletiko Madrid, Juventus… Biće žestoka bitka.  Juventus je spreman da učini Dušana Vlahovića (21) najplaćenijim fudbalerom u Italiji. Klub iz Torina nudi napadaču Fiorentine petogodišnji ugovor i platu od 12 miliona evra po sezoni. 

Vlahović je u 2021. postigao 25 golova i treći je strelac Evrope u ovoj godinu iza Roberta Levandovskog (36 golova) i Erlinga Holanda (26). 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter