Izvor: HappyBSC
15.11.2021 u 13:26
0

OGLASIO SE I RONALDO: Portugalac ne odustaje od Katara!

Kristijano Ronaldo, kapiten reprezentacije Portugala, oglasio se povodom poraza njegovog od tima od srpske reprezentacije. 

PROČITAJTE JOŠ: I HRVATI NAS HVALE: Ceo Balkan oduševljen pobedom „Orlova“

Gubitak na domaćem terenu koštao je Portugal direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo, ali Ronaldo ipak ne gubi nadu. 

– Fudbal nam je iznova i iznova pokazao da su, na momente, najvijugavije staze one koje vode do najpoželjnijih ishoda. Rezultat je bio težak, ali nedovoljan da nas sruši. Cilj da budemo prisutni na Svetskom prvenstvu je još živ i znamo šta je potrebno da bi stigli tamo. Bez izgovora, Portugal ide u Katar – izjavio je Ronaldo na svom Instagram nalogu. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter