Izvor: kurir.rs
27.07.2020 u 14:37
0

BANJAK POTPISAO NA TRI GODINE: Kamerunac i zvanično novi član Partizana!

Novo pojačanje Partizana štoper Maki Banjak potpisao je danas zvanično ugovor sa crno-belima u službenim prostorijama stadiona FK Partizan.

Paraf na zvaničan ugovor stavio je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura istakavši zadovoljstvo dolaskom Banjaka.

PROČITAJTE JOŠ…

Deca NE ZNAJU DA SU IM RODITELJI MRTVI: Dirljiva ispovest familije bračnog para koji je nastrdao u SUDARU SA VOZOM!

Dodik: POLOŽAJ Srbije na MEĐUNARODNOM planu NIKAD JAČI!

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

OPLJAČKANA PRAVOSLAVNA CRKVA kod Sarajeva! Ukradene najvrednije stvari!

– Ugovor je potpisan na tri godine i drago mi je da će Banjakov dolazak dodatno pojačati redove crno-belih. On je bio naša želja poslednjih godinu dana, pratili smo njegov rad uz stručni štab i šefa Miloševića i sada su se ispunili svi uslovi da njegov dolazak kompletiramo. Kako i sam kaže, dobro je prihvaćen od strane ekipe, dosta zna o Srbiji preko mlađeg brata, pa ćemo se svi potruditi da i brzo prođe period adaptacije koji ima svaki igrač po dolasku u novi klub – 

Banjak je zaigrao za crno-bele u prijateljskoj utakmici protiv Proletera a očekuje se da bude deo tima i u prvoj utakmici novog prvenstva kada Partizan gostuje Napretku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter