Izvor: Novosti
25.09.2021 u 09:53
0

BARSELONA U PROBLEMU: U naredna dva meča biće lišeni pomoći trenera

Barselona  se baš muči ove sezone. Ima učinak od dve pobede i dva remija, a u naredna dva meča biće lišeni pomoći trenera Ronalda Kumana.

Holandski stručnjak isključen je na utakmici protiv Kadiza (0:0) zbog prigovora četvrtom sudiji, podizanja ruku i vikanja.

Kuman je na konferenciji za medije posle meča rekao da se u Španiji „crveni kartoni daju ni zbog čega“

PROČITAJTE JOŠ:  PARTIZAN I DALJE ZARAĐUJE OD SADIKA: Ugovorne klauzule Nigerijca pune budžet u Humskoj

– Samo sam upozorio četvrtog sudiju da su na terenu dve lopte i da igra mora da se prekine – rekao je bivši selektor Holandije.

Ovaj 58-godišnjak iz Zandama neće voditi ekipu na utakmici protiv Levantea u nedelju, kao i na gostovanju aktuelnom šampionu, madridskom Atletiku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter