Izvor: novosti
20.11.2021 u 15:37
0

Bili su reprezentativne i klupske zvezde , danas su se skroz promenili: NIKADA IH NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

Nekadašnje fudbalske zvezde zapalile su planetu nakon što je osvanula njihova fotografija na internetu.

Ako na ovoj slici ne možete odmah da ih prepoznate, ne brinite. Niste jedini. 

Reč je o Danijelu LJuboji i Saši Iliću. Obojica su imali velike internacionalne karijere, a bili su i zapaženi članovi reprezentativnih selekcija. 

LJuboja je sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore bio učesnik Svetskog prvenstva u Nemačkoj sada već davne 2006. godine.

Nekada neobičnu frizuru zamenila je brada i duža kosa. Podsetimo, LJuboja je tokom bogate karijere nastupao za Sošo, Strazbur, PSŽ, Štutgart, Hamburger, Volfsburg, Grenobl, NIsu, Legiju iz Varšave i Lans. 

Saša Ilić, ne, nije taj koji vam prvo pada na pamet. Pored legende FK Partizan još jedan je harao fudbalskim terenima, reč je o nekadašnjem golmanu Čarltona. 

Ovaj nekadašnji čuvar mreže je rođen u Australiji, ima pasoš te zemlje, a u čuvenoj sezoni 1997/98 je sa 10 utakmica bez primljenog gola učinio da čitava Engleska priča o njemu.

Ilić je u velikom finalu plej-ofa odbranio penal za povratak Čarltona u Premijer ligu, a poznat je i po tome što je poslužio kao inspiracija za glavnog lika u filmu „Kad porastem biću Kengur“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter