Izvor: Blic
18.10.2021 u 13:10
0

BITI ILI NE BITI ZA ZVEZDU: Koliko je važan meč protiv Midtjilanda?

Zvezdu čeka možda najozbiljniji i najteži meč u grupnoj fazi Lige Evrope. Za sada, Crveno-beli su se fenomenalno pokazali, a dvomeč sa Midtjilandom će se pokazati kao presudan.

PROČITAJTE JOŠ:  HAOS U HOLANDIJI: SRUŠILA SE TRIBINA,fudbaleri se hvatali za glavu! (VIDEO)

Stanković je s pravom izjavio pred meč sa Kolubarom da njegov tim sada očekuje “najteži, ali možda i najlepši trenutak sezone”. Jasno je na šta je aludirao – trijumf u Danskoj ili u Beogradu nad Midtjilandom donosi mu veliku satisfakciju za sve ono što je uradio sa ovim timom u prethodnih godinu ipo dana. Pored toga što bi se Zvezda plasirala sa 9 ili više bodova u narednu fazu Lige Evrope, samo jedan trijumf bi doneo velike bodove srpskom fudbalu, a ujedno i Crveno-belima koji bi tako doveli ostale klubove u priliku da se takmiče u Evropi, a poznato je koliko bi značilo da se još jedan tim, pored Zvezde i Partizana domogne grupne faze bilo kog takmičenja na Starom kontinentu.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA NA PARKETU: Igrač se srušio i PREMINUO

Sa druge strane, treba napomenuti i činjenicu da crveno-beli umeju sa danskim klubovima. I to je činjenica, jer do sada su šest puta igrali protiv nekog tima iz Danske i nijednom nisu poraženi! Prvi put je to bilo 1985. godine kada su se crveno-beli susreli sa ekipom Lingbija iz dva meča izašli kao protivnici. U zemlji Hamleta je bilo nerešeno 2:2, dok je u Beogradu slavio crveno-beli tim sa 3:1. Sledeći put Zvezda je protiv danskog tima, ovog puta Odenzea, igrala 2003 godine. Prvi meč igran je na strani, a završen je istim rezultatom kao i protiv Lingbija 2:2, dok je u Beogradu Zvezda slavila sa 4:3 u ludoj utakmici kada je Nemanja Vidić postigao odlučujući pogodak.

Da li će se istorija ponoviti saznaćemo u predstojećem dvomeču. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter