Izvor: FK Crvena zvezda
19.02.2021 u 07:53
0

BORJAN HVALI PAVKOVA ZA NEBESKI SKOK: Bili smo hrabri protiv Milana, sjajno veče na Marakani

Crvena zvezda je odigrala nerešeno protiv Milana (2:2) u okviru prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope. Crveno-beli su odličnom igrom izborili povoljan rezultat pred revanš susret u Italiji, a kapiten crveno-belih Milan Borjan izneo je impresije posle meča.

OVO MORATE DA ZNATE

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

SPC IZABRALA POGLAVARA! PORFIRIJE NOVI PATRIJARH! (FOTO, VIDEO)

ON JE ZVEZDINA JUNAČINA! Srušio je Liverpul, ŠOKIRAO MILAN, sve je moguće na San Siru! (VIDEO, FOTO)

PATRIJARH POMIRITELJ: Porfirije govori četiri jezika, doktorirao je u Atini, a u vojsci je uveo svešteničku službu

OPASNOM SERIJSKOM SILOVATELJU PRETI ZATVOR: Za mesec dana u šumama SILOVAO 7 DEVOJAKA I DEVOJČICU

– Neverovatna utakmica, ušli smo u meč slabije, ali vremenom je došla snaga i počeli smo da igramo sve bolje. Još jednom smo pokazali da smo hrabri, da imamo veliko srce i da možemo sa svakim da se nadmećemo. Sjajno veče na Marakani – rekao je Borjan.

Posebne pohvale kapiten srpskog šampiona upućuje Milanu Pavkovu za njegov “nebeski” skok.

– Na kraju sjajan pogodak Pavkova. Fenomenalno je skočio, imali smo igrača manje, još jednom je pokazao da je odličan u velikim utakmicama. Imamo povoljan rezultat, čeka nas revanš u Italiji kada ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje – zaključio je Borjan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter