Izvor: Sport.blic
18.12.2021 u 17:40
0

BORJAN ZVANIČNO TRAŽIO RASKID UGOVORA: Kapiten Zvezde rešen da napusti „Marakanu“

Ovo niko nije očekivao!

Svi su pričali da su se strasti smirile posle sukoba Borjana i Stankovića, ali je izgleda na pomolu velika promena u redovima crveno-belih.

Naime, kapiten Crvene zvezde i neko ko je postao sinonim za sve uspehe crveno-belih u prethodnih pet godina Milan Borjan zvanično je zatražio raskid ugovora sa šampionom Srbije.

Borjan je samo dan posle kraja jesenjeg dela prvenstva, u kojem je Zvezda na kraju zaršila sa minus pet bodova u odnosu na Partizan, imao sastanak sa upravom kluba i jasno im stavio do znanja da želi da završi svoju epizodu u dresu Zvezde!

Podsetimo, reprezentativac Kanade i čovek koji je dugo na golu Crvene zvezde je prethodnih dana bio u žiži javnosti zbog vrlo burne svađe sa trenerom Dejanom Stankovićem posle remija sa surduličkim Radnikom. Tada su pale su teške reči posle kojih se činilo da neće biti mesta za obojicu u svlačionici Crvene zvezde.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter