Izvor: Tanjug
25.08.2020 u 10:35
0

ČELSI REŠIO ŠTOPERA ZA SLEDEĆIH PET SEZONA: Molina sa 38 godina igra Ligu Evrope!

Pratite najnovija dešavanja sa fudbalske pijace na Telegraf sportu za utorak 25. avgust

Barselona je počela svoj remont, Ronald Kuman je objasnio Luisu Suarezu telefonom da na njega ne računa, ali je zvao i otpisanog Filipe Kutinja kom je poručio da se priključi timu, pa će biti interesantno kako će izgledati Barsa kad se ovaj prelazni rok završi.

U ponedeljak je kao bomba odjeknula vest da Kai Haverc konačno prelazi u Čelsi, pa se ubrzo oglasio Rudi Feler i rekao da to nije tačno, zbog čega će biti zanimljivo videti kako će se „Haverc sapunica“ dalje odvijati.

OVO MORATE ZNATI

DANAS OBAVEZNO PONESITE KIŠOBRANE: Čekaju nas pljuskovi i grmljavina, a pogledajte kada dolazi razvedravanje!

TENZIJA NE JENJAVA, COVID-19 HARA: Iako imamo najmanje novozaraženih u poslednja dva meseca, u septembru nam PRETE ČETIRI KORONA BOMBE!

ĐACI NESTRPLJIVI DA KRENU U ŠKOLU! ŠARČEVIĆ: Angažovaćemo kadrove s biroa, imamo i oko 3.000 volontera!

Još jedan grad u Srbiji UKINUO VANREDNU SITUACIJU: Poslednja četiri dana NEMA NOVOOBOLELIH!

Dr Petrović o „najcrnjem scenariju“: Zašto do sudara gripa i korone MOŽDA NEĆE DOĆI i ko MORA DA SE VAKCINIŠE?

Tok dana:

10.15 – Štoper Malang Sar u Čelsiju? Frenk Lampard i uprava kluba imaju određene probleme u odbrani koje bi voleli da reše, pa Transfer news central prenosi da je defanzivac Nice rešenje na koje „Plavci“ računaju u narednih pet sezona. Sar ima 21 godinu i ponikao je u Nici čijem je prvom timu priključen još 2016. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter