Izvor: Alo.rs
31.08.2020 u 15:36
0

CRNO-BELI SPREMNI ZA EVROPSKOG RIVALA: EVO JE SFINTUL

Crno-beli će gostovati u Moldaviji 17. septembra.

Petoplasirani klub Superlige Srbije, udariće na trećeplasiranog u šampionatu Moldavije. Partizan će na noge klubu koji ove sezone debituje u Evropi i koji je u prvom meču napravio džinovsko iznenađenje pošto je kao gost, istini za volju posle penala, eliminisao beloruski Šahtjor iz Soligorska. 

Sfintul George je klub iz sela Suručenji, koje ima samo tri hiljade stanovnika, a osnovan je 2003. godine. Trenutno je trećeplasiran u šampionatu Moldavije, sa bodom zaostatka u odnosu na Petrokub, kojeg je nedavno u prvom kolu Lige Evrope eliminisao TSC iz Bačke Topole.

OVO ĆE VAS ZANIMATI…

NAJBRŽE ODBAČENI SARADNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Ubistvo Ivana Stambolića (VIDEO)

ISPOVEST OCA PREMINULE TRUDNICE IZ NIŠA: Doktor nije smeo da me pogleda u oči (VIDEO)

TREĆA RUNDA KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA: Poznato ko je Zvezdin rival!

Partizanu OTVOREN put ka TREĆEM KOLU: TSC DOČEKUJE Rumune!

U ekipi koja je izborila istorijsku pobedu na evro-premijeri, igrali su uglavnom moldavski fudbaleri, pojačani četvoricom stranaca, Ukrajincima Smirnovim i Močulijakom, Senegalcem Sidijem Sanjom i Belorusom Romanom Volkovim, pojačanjem iz Gorodeje i trenutno najboljim strelcem ekipe.

lub je dobio ime po Svetom Đorđu, jer se „Sveto-Georgijski manastir” nalazi u Suručenji. Krajem juna igrali su u finalu Kupa Moldavije, ali su poraženi baš od Petrokuba, posle izvođenja jedanaesteraca (4:5).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter