Izvor: Tanjug
17.08.2022 u 13:47
0

ČUVENI GARI NEVIL OŠTRO PORUČIO RONALDU: „Kaži istinu navijačima Junajteda, izađi sada i pričaj…“

Bivši fudbaler Mančester junajteda Gari Nevil zatražio je od nekadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda da odmah navijačima „crvenih đavola“ kaže istinu o dešavanjima u klubu sa „Old traforda“.

KRISTIJANO RONALDO NA PRAGU NAJVEĆEG PONIŽENJA U KARIJERI: Junajted besan zbog ponašanja Portugalca, evo šta mu sprema!

Ronaldo se ranije danas oglasio i saopštio da mediji šire neistine o njemu. On je najavio da će u intervjuu za nekoliko nedelja saopštiti šta se stvarno dešavalo u klubu, kao i da li je želeo da napusti Mančester junajted.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zašto najbolji igrač svih vremena (to je moje mišljenje) mora da čeka dve nedelje kako bi navijačima Mančester junajteda rekao istinu? Izađi sada i pričaj. Klub je u krizi, a vođe moraju da progovore. On je jedini koji može da se uhvati u koštac s ovom situacijom“, rekao je Nevil, koji je igrao sa Ronaldom u Mančester junajtedu od 2003. do 2009. godine.

Mančester junajted je prošle sezone osvojio šesto mesto u Premijer ligi. Klub sa „Old traforda“ je loše startovao u novoj sezoni, pošto je doživeo dva poraza od Brajtona i Brentforda.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter